Sunday, November 30, 2008

Χιονίζει.

Πριν φτάσει ο Δεκέμβρης, χιονίζει, για δεύτερη φορά στο Παρίσι. Μόνο που τώρα το έστρωσε. Βλέπω τις νιφάδες να πέφτουν άγαρμπα, αρτσούμπαλα και οκνηρά, σαν να θέλανε να δώσουνε για λίγο την ψευδαίσθηση ότι δε θέλουνε να αγγίξουν τη Γη. Όμως στο τέλος καλύπτουν τους δρόμους, τα σπίτια και τα δέντρα και κάθε επιφάνεια που τους είναι ανοιχτή και σαν ένα τεράστιο πέπλο αγκαλιάζουν οι νιφάδες την πόλη.

4 comments:

Anonymous said...

Τι ωραία! Θα 'θελα να μουν στο Παρίσι να βλέπα τις νιφάδες. Τυχερούλη...

SummerDream said...

Εδώ διακρίνω αδικία! Εμ μας περιγράφεις μια εικόνα, εμ την κάνουμε ιδανική στο μυαλό μας, εμ πλησιάζουν Χριστούγεννα και στην Ελλάδα έχει ...καλοκαίρι ακόμη! Δώσε μας μια εικόνα απ'το χιονισμένο Παρίσι, έτσι για να'χουμε μαζί μας τώρα στις γιορτές!

Ειλικρινά ζηλεύω!

Shadowface said...

Χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε,χιόνιζε κ το έστρωσε.

SummerDream said...

@ Shadowface

Γραπτή τιμωρία βλέπω σε βάλανε!!! :lol: