Monday, June 05, 2006

Κατηγορίες καταστάσεων απείρου κάλους.

Αυτά που ακολουθούν είναι συμπεράσματα για τη αστεία πλευρά του θέματος: Ας βρούμε ένα ταίρι.

Α) Κατηγορία πρωινή συνειδητοποίηση:

Βγαίνεις κάποια στιγμή με μια παρέα. Περνάς καλά. Ένα άτομο σε φλερτάρει και εσύ δεν το παίρνεις χαμπάρι. Κάποιες μέρες μετά (από μία έως και έναν χρόνο μετά), ξυπνάς, σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου, και –συνήθως όταν ρίχνεις λίγο νερό στο πρόσωπό σου- συνειδητοποιείς ότι άφησες μια υπέροχη ευκαιρία να περάσει. Λάθος. Συνειδητοποιείς ότι ύπηρξε μια υπέροχη ευκαιρία και κανένας δεν σε ενημέρωσε, ούτε καν ο εαυτός σου...

Β) Κατηγορία μεταμεσονύχτιου μηνύματος:

Αυτό αποτελεί –απ’ όσο το έχω ψάξει κυρίως ανδρική υπόθεση. Πριν κοιμηθούμε, το βράδυ, όταν ήμαστε με τις σκέψεις μας μόνο στο σκοτάδι, κουρασμένοι και σε ημιλύθαργο, οι άνδρες έχουμε μια τάση να σκεφτόμαστε ακόμα λιγότερο απ’ ότι συνήθως, και να στέλνουμε στις κοπέλες που μας αρέσουν απεγνωσμένα, ηλίθια, αψυχολόγητα μηνύματα. (Σημείωση προς τις γυναίκες: Δεν είναι επιθυμία μας να σας βλάψουμε εκείνη την ώρα, ή γενικότερα. Απλά αυτή είναι μια πολύ λογική λύση [έτσι την θεωρούμε εκείνη τη στιγμή] για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας.) Συνήθως τα μηνύματα αυτά συνοδεύονται με ένα εφάμιλλο συναίσθημα της πρωινής συνειδητοποίησης, μόνο που εδώ συνειδητοποιούμε ότι αν γίνει ποτέ κάτι με την κοπέλα στην οποία στείλαμε το μήνυμα, θα αποτελεί επιστημονική απόδειξη της ύπαρξης του θεού, και συνεπώς θα πρέπει να κλειστούμε σε μοναστήρι και να μετανοήσουμε για την αμαρτωλή μας ζωή.

Γ) Κατηγορία θέλω να μείνουμε φίλοι

Ουδέν σχόλιο.

Δ)Κατηγορία δεν θέλει μνήμη ελέφαντα για να θυμάσαι το όνομά της....

Είστε έξω, η όλη κατάσταση είναι στα ξεκινήματα, όλα είναι ωραία, και οι δύο πλευρές παρουσιάζουν το ενδιαφέρον τους προς εξέταση από την άλλη πλευρά, και ενώ όλα είναι ρόδινα, ή έτσι φαίνονται εσύ είσαι ωχ όχι. Το όνομά της. Το όνομά της. Ας μου θυμίσει κάποιος το όνομά της. Και το πράγμα πάει από το κακό στο χειρότερο: μπορεί και να πεις το όνομά της λάθος. Άουτς.

Ε)Κατηγορία μάλλον το ίδιο ισχύει και στις γυναίκες...

Στο κρεβάτι: Αχ Κώστα μου. – [για όσους δεν ξέρουν ΔΕΝ με λένε Κώστα]

Αυτές μου ήρθαν μόλις τώρα... Αν βρω και άλλες, θα τις ανακοινώσω...

2 comments:

Anonymous said...

no comments

RaZzMaTaZz said...

Σωστός!

Υπάρχει και η κατηγορία "Μου θυμίζεις τον/την πρώην μου..."
στην οποία ενώ φαίνεται η φάση να πηγαίνει προς μέλωμα γλυκού, το επίδοξο αμόρε αρχίζει να μιλάει χωρίς σταματημό για την προηγούμενη σχέση που είχε.. Ξενέρα μεγατόνων.